Nieuw                      Nieuw                    Nieuw                       Nieuw                   Nieuw

De wedstrijdcommissie ontdekte dat de golfers van Spierdijk de wedstrijdvorm matchplay een leuk spel vinden. Er bestaat al de Clubkampioenschap Matchplay met een dames- en heren poule, die in de voorjaarsperiode wordt gespeeld. Maar dit is een teamwedstrijd en kan gespeeld worden over het hele zomerseizoen.
We noemen het Matchplay Koppel.

Doe mee en zoek een golfmaat om aan deze wedstrijd mee te doen!

De wedstrijdvorm is Fourball better ball.
Een team bestaat uit twee personen.  Twee teams spelen tegen elkaar. Ieder slaat af en speelt zijn eigen bal tot er is uitgeholed.
De winnaars krijgen per gespeelde hole 2 punten, de verliezers 0 punten en bij gelijkspel allebei de teams 1 punt. De Matchplay wedstijd Koppel is met handicapverrekening. Van iedere deelnemer wordt 75% handicap berekend, iedereen mag mee doen, maar we spelen vanaf handicap 36.

De Matchplaywedstrijd koppel wordt 6 keer gespeelt één keer per maand op zaterdag. De datums zijn in 2017,  15 april, 13 mei, 10 juni, 15 juli, 12 augustus en 9 september. De start is om 13.00 uur. Voor iedere wedstrijddag ben je verplicht om je als team in te schrijven. Een teamlid schrijft voor beide in. Dit kan tot 20.00 uur vrijdagavond. Tot zaterdag 1 april 2017 kunnen teams zich opgeven bij de wedstrijdleiding.

Het team bestaat uit twee personen:
twee heren; twee dames; dame en heer; het mogen ook partners van elkaar zijn. Ieder team moet minimaal 4 keer mee doen. Teams kunnen zich ook later nog inschrijven, als ze maar aan die vier keer meedoen komen. Het minimaal aantal teams wat ingeschreven moet zijn vòòr 1 april is 8.
Het inschrijfgeld is € 2,50 per persoon per wedstrijd.

Op 23 september wordt aan het eind van de wedstrijd gekeken welk team winnaar is van de Matchplay wedstrijd Koppel.
Iedere wedstrijddag is er een dagprijs voor het beste team.

Wedstrijdleiders zijn Fons Dekker en Coby Blokker

Het zou leuk zijn als je meedoet, geef je team op bij Coby Blokker blokker@3r.nl