Zaterdag  26 juni was alweer de derde matchplaykoppelwedstrijd met een groot aantal deelnemers. Het was dit keer veel werk voor de wedstrijdleiders omdat er spelers uitvielen door blessures of dat spelers zich alleen opgaven. Maar het is weer gelukt en het was een prachtige dag, wel bij tijden te warm en de lucht was wat dreigend, misschien onweer?
Na negen holes werden we in het clubhuis ontvangen en kregen we een heerlijk broodje kroket van BLUB media en onze club. Dank horeca voor het soepel verlopen ervan.
Het waren gezellige en sportieve wedstrijden, maar door wat indelingsproblemen en goede spelers, die dit keer niet mee speelden waren de verschillen soms toch wat groot. De winnaars van de dag zijn Melvin van Ravesteijn en Marco Roest met maar liefst 30 punten.
Het was weer gezellig druk op de baan, zo na de coronatijd. Het Footgolf is ook weer begonnen dus er zijn nu zelfs gereserveerde plaatsen voor ons op het terras. Nog even wat belangrijke punten, om het voor de wedstrijdleiding wat eenvoudiger te maken.

Je kunt alleen meedoen als team. Geef in de message aan met wie je speelt!
Speel je met een invaller, zet dan in de message wie de invaller is!
Valt een speler uit door een blessure, zoek dan zelf een vervanger!

Ook nog wat tips zodat het spelen goed verloopt: 1. Sla op hole 1 pas af, als de flight voor je op de green staat. 2. Loop naar hole 1 als de spelers voor je hebben afgeslagen. 3. Raap je bal op als je geen stableford punten meer hebt.
De volgende wedstrijd is zaterdag 31 juli, er kan al ingeschreven worden via de site van de Golfclub en klik op golf genius en op het juiste evenement.

Zaterdag 25 september is de laatste Matchplaykoppel en dus de finale, deze gaan we feestelijk afsluiten met de prijsuitreiking van alle gespeelde wedstrijden.

Mirjam Kramer en Coby Blokker

Stand na drie wedstrijden