Zaterdag 12 augustus spelen we de vijfde Matchplay Koppelwedstrijd. Er staan nu 16 teams op de lijst. Lijkt het je leuk om als team een keer mee te spelen, geef je dan nog op. We hebben wel altijd een even getal nodig aan teams.

Het is een leuke wedstrijdvorm en alle vaste teams zijn enthousiast over de spelvorm. Hierbij nog een keer hoe het werkt. Een team bestaat uit twee personen.  Twee teams spelen tegen elkaar. Ieder slaat af en speelt zijn eigen bal tot deze is uitgeholed.
De winnaars krijgen per gespeelde hole 2 punten, de verliezers 0 punten en bij gelijkspel allebei de teams 1 punt. De Matchplay wedstijd Koppel is met handicapverrekening. Van iedere deelnemer wordt 75% handicap berekend, iedereen mag mee doen.

De Matchplay Koppelwedstrijd van zaterdag 12 augustus start om 12.00 uur. Voor iedere wedstrijddag ben je verplicht om je als team in te schrijven. Een teamlid schrijft voor beide in. Dit kan dit keer tot 18.00 uur vrijdagavond. Bij ongelijke teaminschrijving valt het laatst ingeschreven team af en staat reserve. Bij ziekte van een teamlid moet het team zelf een vervanger zoeken.
Iedere wedstrijddag is er een dagprijs voor het beste team.

Wedstrijdleiders zijn Fons Dekker en Coby Blokker