Zaterdag 10 juni hebben we de derde Matchplay Koppelwedstrijd gespeeld. Dit keer met maar liefst 18 teams. Het was mooi weer en de baan lag er prachtig bij, uitstekende omstandigheden om goed te golfen.

De winnaars van deze Matchplay Koppelwedstrijd waren Jos en Marion, het damesteam Ans en Joyce en nog een damesteam Miriam en Cock. Alle teams met 24 punten. Er was een spannende wedstrijd bij, Trudy en Bas waren tegen Sybren en Colin, allemaal spelers met een lage handicap. Het bleef spannend tot hole 18 en ze kwamen met een gelijke stand van de baan, beide teams 18 punten. Wat wel wat lastig is, is dat een aantal teams met invalspelers spelen of de teamsamenstelling wijzigen. In september na de laatste wedstrijd kijken we hoe we daar mee omgaan. Het is het eerste jaar en de wedstrijdcommissie wil daar niet te moeilijk over doen. Het gaat er om dat je een leuke en sportieve wedstrijd hebt.

De Matchplay Koppelwedstrijd wordt nu nog 3 keer gespeeld op zaterdag. De datums zijn 15 juli, 12 augustus en 23 september. De start is om 12.00 uur. Voor iedere wedstrijddag ben je verplicht om je als team in te schrijven. Een teamlid schrijft voor beide in. Dit kan tot 20.00 uur vrijdagavond. Voor de wedstrijd van 15 juli sluit de inschrijving op donderdagavond. Bij ongelijke teaminschrijving valt het laatst ingeschreven team af en staat reserve. Bij ziekte van een teamlid moet het team zelf een vervanger zoeken.
Iedere wedstrijddag is er een dagprijs voor het beste team.

Wedstrijdleiders zijn Fons Dekker en Coby Blokker