title=
Komend weekeinde is het weer zo ver. Zaterdag 1 september om 12.00 wordt er door 8 leden gestreden in de ¼ finale om Matchplay Kampioen 2012 te worden van GC De Koggen. Komt allen kijken naar deze wedstrijd.
Daarna volgt op zondag 2 september om 8.00 de ½ finale door vier personen en om 13.30 de zinderende finale.
Wie wordt dit jaar de Clubkampioen Matchplay. Tom Bleijendaal, een geduchte ervaren matchplay speler, Horst Poulter, onze column schrijver die op zijn verfrissende en eigen wijze de zaken op de club beschouwt. Nico Blaauw die afgelopen zaterdag een lange trainingsstage heeft gelopen bij Bake for Life. Erik die net terug is van een trainingsvakantie, Jan Hogervorst, die vaker van driver wisselt dan menigeen van golfschoenen. Walter, onze hoffotograaf. Wie maakt nu de foto’s trouwens? Menno, die stiekem traint op andere banen of Johan Kramer die consequent afslaat met zijn ijzers.
Wat een fraai gezelschap. Wij wensen hen allemaal een zeer sportieve wedstrijd toe en zien graag zoveel mogelijk leden de strijd bijwonen al is het maar de laatste holes en de nazit op het zo gezellige terras bij het clubhuis.
George van der Velden