U kunt nu inschrijven!

Doet u mee dit jaar?

We willen vragen of iedereen die mee wil doen zich wil inschrijven op de site Golf Genius en we verwachten dit jaar veel deelnemers.

Strijden voor deze eervolle titel van onze club.

De inschrijving voor deze wedstrijd is OPEN.  Je kunt je tot 6 mei inschrijven. Dit is te vinden in de wedstrijdkalender in mei, één matchplay wedstrijd voor de heren en één voor de dames.

Het Matchplay clubkampioenschap 2022 is zonder handicapverrekening.

Bij voldoende deelnemers worden er poules gevormd die op eigen initiatief gespeeld mogen worden in de periode vanaf 11 mei tot 21 augustus 2022
De schema’s met de indeling van de poules komen te hangen op het informatiebord. De spelers zijn zelf verantwoordelijk voor het plannen van de onderlinge wedstrijden. De eerste aangewezen speler in de poule wordt geplaatst op basis van handicap en de overige spelers worden via loting verdeeld over de poules.

De beste zestien heren spelen in de weken van 22 augustus tot en met vrijdag 2 september de 8ste finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de dames geldt dit ook.

Matchplay Clubkampioen finale weekend is op 3 en 4 september.

De beste 8 dames en heren spelen in dit weekend op zaterdag om 8.00 uur de kwartfinale, om 13.00 uur de halve finale en op zondag om 13.00 uur de finale. Zondagmiddag 4 september wordt na de start van de finale matchplay een fun wedstrijd georganiseerd.

De matchplay commissie.

George  en Ria