Wie worden de Matchplay Clubkampioenen 2018?

U kunt nu inschrijven!

Het golfseizoen gaat bijna weer van start en kunnen we weer voor verschillende wedstrijden inschrijven. Een favoriete wedstrijd is de Matchplay Clubkampioenschap 2018. Doet u ook (weer) mee dit jaar.  Strijden voor deze eervolle titel van de club. Wie neemt de titel over van de kampioenen van vorig jaar Erik Bark en Marion Vlaar of prolongeren zij hun titel?
De inschrijving voor deze wedstrijd is OPEN. Vorig jaar was zeer succesvol en we rekenen op een groot aantal inschrijvingen.
Je kunt je tot 30 maart inschrijven. Dit is te vinden in de wedstrijdkalender op 30 maart, één matchplay wedstrijd voor de heren en één voor de dames.

De Matchplay Clubkampioenschap 2018 is zonder handicapverrekening.
De schema’s komen op A 3 vellen te hangen op het informatiebord.
Er kan van 15 april tot uiterlijk 24 juni in poules gespeeld worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van de onderlinge wedstrijden.

De beste zestien heren spelen in de weken van 27 juni t/m 13juli de 8ste finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de dames kan dit ook voor hun gelden.

Het Matchplay Clubkampioen finale weekend is op 14 en 15 juli. De beste 8 dames en heren spelen in dit weekend de kwart, halve en hele finale. Zondag middag 15 juli voor de finale uit wordt een fun wedstrijd georganiseerd.

De matchplay commissie.

George v.d Velden en Coby Blokker