U kunt zich weer inschrijven voor de Matchplaykampioenschap 2024. Strijden voor deze eervolle titel van onze club. De inschrijving voor deze wedstrijd is OPEN. Je kunt je tot 28 april inschrijven. Dit is te vinden in de wedstrijdkalender op de site, één matchplay wedstrijd voor de heren en één voor de dames.
De Matchplay Clubkampioenschap 2024 is zonder handicapverrekening. De schema’s van de poules komen te hangen op het informatiebord.
Er kan van 5 mei 2023 tot uiterlijk 25 augustus 2024 in poules gespeeld worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van de onderlinge wedstrijden. De eerste speler wordt aangewezen in de poule op basis van hcp en daarna via loting. Afhankelijk van het aantal deelnemers wordt in de weken van 26 augustus t/m donderdag 5 september de 8 ste finales die zelf georganiseerd dient te worden tussen de spelers. Dit is alleen het geval als er genoeg mensen meedoen met de competitie. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de dames kan dit ook voor hun gelden.

De beste 8 dames en heren spelen in dit weekend op zaterdag de kwart en de halve finale en op zondag de finale. Zondag middag 8 september wordt na de start van de finale matchplay een fun wedstrijd georganiseerd.

De matchplay commissie.
George van der Velden en Ria Bresser

Zie ook het wedstrijd reglement