De Matchplay Kampioenschap finale is dit jaar op 18 en 19 september. 
U heeft een mail ontvangen van Jos van der Werf met het verzoek uw in te schrijven voor 22 mei. Als je je inschrijft voor deze wedstrijd moet je wel aanwezig kunnen zijn bij het finaleweekend. We hopen op een goede opkomst voor deze wedstrijd, het is tenslotte de kampioenswedstrijd! van GC de Koggen. Er is één matchplay wedstrijd voor de heren en één voor de dames.

De Matchplay Clubkampioenschap 2021 is zonder handicapverrekening.
De schema’s komen op A 4 vellen te hangen op het informatiebord.
Er kan van zaterdag 19 juni tot uiterlijk zaterdag 29 augustus in poules gespeeld worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van de onderlinge wedstrijden.

De beste zestien heren spelen in de weken van zaterdag 4 september t/m zaterdag 11 september de 8ste finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de dames kan dit ook voor hun gelden.

Het Matchplay Clubkampioen finale weekend is op 18 en 19 september. De beste 8 dames en heren spelen in dit weekend de kwart, halve en hele finale. Zondag middag 19 september wordt na de start van de finale matchplay een fun wedstrijd georganiseerd.

Opgeven kan via de mail van Jos van 7 mei, klik op sign in en je doet mee. Ook kan het via de site van de Koggen zie mail gebruiksaanwijzing Marion van 11 mei.

De wedstrijdcommissie.