Het zomer golfseizoen gaat bijna weer van start en kunnen we weer voor verschillende wedstrijden inschrijven. Een mooie wedstrijd is de Matchplay Clubkampioenschap 2020. Doet u ook (weer) mee dit jaar.  Strijden voor deze eervolle titel van de club. Het kampioenschap van de Matchplay laat zien wie de sterkste spelers van onze club zijn. De inschrijving voor deze wedstrijd is OPEN. We rekenen op een groot aantal inschrijvingen van zowel dames als heren.
Er wordt gespeeld in poules waarbij de spelers met de laagste handicap boven aan de poule staan.  We gaan dit jaar vanaf plek 2 in de poule niet plaatsen volgens handicap maar door middel van loting. We hopen daarmee wat meer verschuiving te krijgen, zodat een speler niet steeds in dezelfde poule komt. Dit is met de wedstrijdcommissie besproken.
Inschrijven kan tot 23 maart.
Dit is te vinden in de wedstrijdkalender op 23 maart, één matchplay wedstrijd voor de heren en één voor de dames.

De Matchplay Clubkampioenschap 2020 is zonder handicapverrekening.
De schema’s komen op A 4 vellen te hangen op het informatiebord.
Er kan van 1 april tot uiterlijk 8 juni in poules gespeeld worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van de onderlinge wedstrijden.

De beste zestien heren spelen in de weken van 8 juni t/m vrijdag 19 juni de 8ste finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de dames kan dit ook voor hun gelden.

Het Matchplay Clubkampioen finale weekend is op 20 en 21 juni, dat is de start van de feestweek. De beste 8 dames en heren spelen in dit weekend de kwart, halve en hele finale. Zondag middag 21 juni voor de finale uit wordt een funwedstrijd georganiseerd.

De matchplay commissie.

George v.d Velden en Coby Blokker