We kunnen weer golfen! En we gaan het  Matchplay Clubkampioenschap 2020 alsnog spelen!

U kunt nu inschrijven!

Net bij het sluiten van de inschrijving voor het Matchplay Clubkampioenschap 2020 ging alles op slot. Er waren voor de heren 16 inschrijvingen en voor de dames 7. Na deze coronaperiode zonder golf kunnen we nu alsnog de wedstrijden gaan spelen. We willen vragen of iedereen zich weer opnieuw wil inschrijven en we hopen natuurlijk op meer deelnemers. Matchplay is ideaal in deze tijd van Corona en de 1,5 metermaatschappij. Strijden voor deze eervolle titel van onze club. De inschrijving voor deze wedstrijd is vanaf nu OPEN. Je kunt je tot 7 juni 20:00 uur inschrijven. Dit is te vinden in de wedstrijdkalender op 7 juni, één matchplay wedstrijd voor de heren en één voor de dames.

  • Het Matchplay Clubkampioenschap 2020 is zonder handicapverrekening.
  • De schema’s komen te hangen op het informatiebord.
  • Er kan van 14 juni tot uiterlijk 25 augustus in poules gespeeld worden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het plannen van de onderlinge wedstrijden. De eerst geplaatste in de poule is op basis van handicap, daarna worden de spelers geplaatst via loting.
  • De beste zestien heren spelen in de weken van 1 september t/m vrijdag 11 september de 8ste finales. Afhankelijk van het aantal deelnemers bij de dames kan dit ook voor hen gelden.
  • Het Matchplay Clubkampioen finaleweekend is op 12 en 13 september.
    De beste 8 dames en heren spelen in dit weekend de kwart, halve en hele finale. Zondagmiddag 13 september wordt na de start van de finale matchplay een funwedstrijd georganiseerd.  

Alles natuurlijk onder voorbehoud van eventuele aangescherpte maatregelen in het kader van de Corona.

We hopen op een grote deelname!

De matchplay commissie, George v.d Velden en Coby Blokker