Vandaag onder perfecte omstandigheden ( geen wind in Spierdijk) de achtste en kwart finale bij de heren en kwartfinale bij de dames Matchplay gespeeld.

Vanmorgen om 8 uur de eerste start.

In vrijwel elke flight werd een strijd geleverd. Ate was uiteindelijk de baas over John, George won uiteindelijk op hole 18 van Stan ( wat een wedstrijd en strijd), Dirk gaf de wedstrijd aan Loek, Karel won van Johan Pater, (Johan gefeliciteerd met je kleinzoon). Henk won van Jelle en Tom was Cees de baas, Erik won ondanks zijn blessure aan zijn achillespees van Jeroen en Menno gaf Peter geen kans en won de wedstrijd.

In de middag waren de heren en dames in de baan voor de kwart finale:

Spannende partijen en uiteindelijk won Henk op hole 18 van Loek, Tom van Karel, Erik van Ate en Menno van George. Bij de dames werd ook tot de laatste holes gestreden. Trudi won van Ans, Marion op hole 18 van Ellen, Marja van Ria en Barbara van Mirjam.

In het clubhuis werd druk gediscussieerd over de wedstrijden, de drives en putts die net werden geholed of gemist. De deelnemers hadden een prachtige ervaring .
Voor zondag de halve finales en de finales:

Voor degene die een spannende Matchplay wedstrijd wil zien. U bent van harte welkom als publiek zondagochtend om te kunnen ervaren wie de Matchplay kampioen 2013 wordt van Golfclub GC de Koggen.

George van der Velden.