Op de herenmiddag gaan de winnaars traditiegetrouw met een alcoholische prijs naar huis (meestal een fles rood, een flesje wit of een flesje whiskey). Vandaag werd er voor de grap een opsteker uitgedeeld aan de persoon die laatste geworden was. Je zou dan verwachten dat het iets alcoholisch zou zijn (bijvoorbeeld het hiernaast afgebeelde biertje), maar vandaag ging het om een marsepeinen variant van een doosje viagra. Op zich natuurlijk grappig voor de herenmiddag, maar ik kan begrijpen dat het in verkeerde aarde kan vallen. Het deed mij zelf denken aan een sinterklaasviering op de middelbare school. Ik weet niet of ze het tegenwoordig nog doen maar toen gingen we met de hele klas lootje trekken. Ik weet niet eens precies meer wat mijn kadootje was maar naast dat kadootje vond ik ook een marsepeinen gebit in mijn surprise. Ik had toen hele slechte tanden en kon dan ook wel begrijpen waarom ze het deden maar leuk was anders. Gelukkig was ik wel zo slim om dat deel van het kado verborgen te houden voor de rest van de klas.
Genoeg daarover, laten we het leuk houden en het hebben over de klasbakken van de week. Eerste werd Siem Laan met 19 punten, net voor Tom Bleijendaal (ook 19 punten) en Teun Dhil (met 18 punten). Het blijft toch opmerkelijk hoe goed Siem na zijn operatie blijft presteren. Een mooie stimulans voor al die leden die binnenkort onder het mes moeten (dat zijn er jammer genoeg nogal wat).
Verder waren er natuurlijk nog balletjes te verdienen voor de tweary op hole 2 en de fourthy (het beestje moet toch een naam hebben) op hole 3. De fourthy ging tot zijn eigen verrassing naar Fake de Jonge en eerlijk gezegd ben ik vergeten wie de tweary op hole 2 pakte (of was dat toch Tom Bleijendaal himself?)

Guus