width=Ik heb van Frank weer een foto gekregen met daarop de winnaar van de door administratiekantoor Reus & Bark gesponsorde maandbeker. Op de foto zie je Fons en Joyce, maar ik heb begrepen dat Fons winnaar is geworden. Waarom Joyce er ook op staat is mij niet helemaal duidelijk, maar misschien was zij deze week de rondemiss en deelde zij de prijzen uit. Van de andere kant lijkt Fons Joyce wel te troosten, zo met die arm op haar schouder. Misschien dat Joyce tweede is geworden en net naast de hoofdprijs heeft gegrepen.
Fons is overigens duidelijk van plan zijn goede vorm te verzilveren, deze week heeft hij zich voor elke wedstrijd ingeschreven.
De eerste prijs is natuurlijk de meest begeerde parkeerplek op het parkeerterrein (direct naast de ingang). Wat hij verder gekregen heeft is niet goed te zien, het lijkt mij iets zoetigs, maar wie het weet mag het zeggen.

Ik moet natuurlijk ook even vermelden dat Sam de tweestrijd met Frank gewonnen heeft. Frank laat dit natuurlijk niet op zich zitten, ik zag hem zondag met vrouwlief tenminste alweer fanatiek oefenen.

Guus