width=Vanmorgen lekker vroeg opgestaan en het eerste wat ik zag, toen ik uit het raam keek, was het zonnetje. Ik had er zin an! Ik had het idee om toch gewoon eens te golfen om die felbegeerde  Parkeerplaats. Even snel Marion een appje gestuurd of er nog plaats was en daarna op het ijzeren rosje gestapt richting Spierdijk.

Heerlijke omstandigheden, kabbelende beekjes, zoete peddelende beestjes, spelende haasjes en een laf ochtendzonnetje i.c.m. een verfrissende briesje… er hing iets in de lucht. Ik kon mijn vinger er niet op leggen, maar soms voel je het, dit wordt mijn dag.

Zoals gezegd, dit was ook al een bijzondere dag om bij stil te staan. Nine en Karel gingen voor de Longest en wonnen deze ook en Maurice wilde zijn parkeerplaats niet verliezen.

Starttijd 12.30 uur en meteen bij aanvang merkte ik dat mijn gevoel, dat er wat in de lucht hing klopte. De eerste klap was meteen een rake rakker en als dit de Longest was geweest, dan had ik meteen de eerste prijs binnen gehengeld. 4 slagen later lag hij mooi in het putje en de eerste 3 punten waren een feit. Hole 2 begon heel slecht, want het beekje bleek te aantrekkelijk. Gelukkig was de bal erna weer een hele lekker en de punten bleven binnenstromen.

Richard Bovenkerk wilde nog wat tips geven, maar helaas Richard …… dat mag niet in de wedstrijd hè. De ongerepte natuur was niet stil blijven staan, en ik ook niet. Ik meen me te herinneren, dat ik voor 14.30 uur al de eerste 17 punten op de teller had staan. Tsja, dan was de winst mogelijk, je kan maar beter ambities hebben op zulke dagen hè  Een fantastische dag, dit kan niet meer stuk. Ik had er al zin an, hupsakee, de eerste holes van de 2e 9, zaten er ook alweer op en de punten bleven komen. Er werd nog even aan mij gevraagd, door Marion, of ik de concentratie wel kon vasthouden ?   Nou dat heeft ze zelf van dichtbij meegemaakt hoor. Rond de klok van 16.30 uur gaf ik de bal het laatste zetje bij holes 18 en gaf de calculatie 37 punten aan. 2 jaar geleden, toen ik begon met golfen was dit mijn allergrootste droom en nu op 4 mei 2019 is het een feit.

Een eigen PARKEERPLAATS in Spierdijk !
Mochten jullie de aankomende maand dus een fiets zien staan bij Loos betonbouw maandbeker parkeerplaats,……… dan ben ik op de club.

Er zijn teveel mensen die ik bedanken moet, dus dat doe ik niet. Ik ben gewoon te bang dat ik iemand vergeet.

Sorry Maurice, maar dat bordje van jou gaat eraf. ⛳

Gr Jeroen.