Colin Porsius

Colin Porsius

Afgelopen zaterdag stond alweer de 3e maandbeker op het programma. Twee nieuwe gezichten aan de start namelijk Colin en zijn vader Pieter Porsius.

Onder prima golfweer werd er goed gescoord deze dag. Runner up was Erik Bark ‘rondje 81’ (37 punten) en ook Jos van der Werf liet van zich spreken met een ‘85’ (37 punten) wat resulteerde in een verdienstelijke 3e plek. Winnaar was met 39 punten Colin Porsius, die met deze prestatie zakte naar een nieuwe hcp 31.5. Echter er is nog ruimte voor meer.. dus de verwachting is dat we Colin vaker gaan zien en horen. Dus een beetje werken aan je speech Colin smile. Colin zijn parkeerplekje is voor de komende maand in ieder geval een duidelijke. En aangezien hij net een nieuwe auto heeft gekocht kan deze mooi pronken bij ons clubhuis.

Wat mij verder opvalt is het geringe aantal leden dat meedoet aan de wedstrijden bij GC de Koggen. Misschien op de donderdagmiddag herencompetitie na is de animo voor (met name) 18 holes klein. Hopelijk geen tendens! Maar het is dit golfseizoen wel opvallend te noemen.

Groet,

Menno Mosch