fonsOnder mooie golf omstandigheden werd zondag 5 oktober de finale van de maandbeker gespeeld.

Wellicht voor het laatst in ‘korte mouw’ werden de 18 holes  gespeeld door 29 deelnemers met als inzet de maandbeker. De 5 winnaars van dit jaar werden in de laatste flights ingedeeld en kregen op de laatste 4 holes een extra slag. Ondanks deze kleine voorsprong was het Fons Dekker die met 42 punten met de beker en parkeerplek  aan de haal ging. Opvallend was dat Fons in zijn ‘speech’ aangaf dat hij niet eens een topdag had, maar het omschreef als ‘redelijk’.  Nou Fons dat belooft wat komend seizoen!

Wat verder opviel was een keurige ronde van 80 van Erik Bark. Drie weken geen club aangeraakt vanwege een verhuizing en dan een ‘foutloze’ ronde afleveren. Hij is hierdoor gezakt naar hcp 9.0

Na afloop werd nog lang nagepraat in het nieuwe clubhuis onder het genot van een daghap en een drankje. Petra bedankt lijkt mij een vaste prik voor komend seizoen.

Wat ons betreft gaat de maandbeker komend seizoen een vervolg krijgen.

Namens de organisatie,

Marion en Menno

Hieronder het stukje dat Fons zelf heeft ingediend.

DE maandwinnaars tegen de rest om 18 holes.

Ingedeeld in een 2 flight met ‘geniet’ John Heemskerk.

Waarbij ik het gevoel had dat het wel lekker ging, maar niet meer dan dat.

Met redelijke afslagen en redelijke slagen in het veld,

De eerste 9 holes in 52 slagen en de volgende in 54 slagen.

Wat resulteerde in 42 stableford punten ,1 punt meer dan Peter koopman die tweede werd

Zo mag ik mijn Mazda tot 31 december op mijn eigen parkeerplaats zetten.

En mijn handicap van 33,9 verbeterd naar 30,9,wat ook heel leuk is.

En nu lekker naar Oeganda voor drie weken

Grt. Fons