Op de 89e verjaardag van mijn schoonmoeder moest het wel gebeuren. Mede door de bijzondere rondes die ik de afgelopen weken liep (als je de stukjes van de afgelopen weken op de website mag geloven, en dat mag je!!) wist ik dat er vandaag een mooie ronde aan zat te komen. De weersomstandigheden waren uitstekend. Mijn flightgenoten Marjo en Loek inspireerden. Ontspannen starten met een par gaf meteen een goed gevoel. De eerste 9 ronden met 21 punten bewees de vorm van de dag. Maar dan begint het te malen.  “Frank niet zo doen als vorige week hè. Met 22 punten en 5 parren de volgende 9 lopen en er vervolgens met 29 van af komen.” Gelukkig bleef ik stabiel met alleen een streep op de hole waar ik eerder de tweary sloeg. Bijna ging het nog fout op hole 17 toen ik een projectiel richting de wolken sloeg, die we geen van allen hebben zien landen. Putkoningin Marjo (tjonge, wat gingen ze er strak in van afstanden van 5 à 6 meter) kwam, goed voor mij, de bal waar het ijs nog aan zat tegen en ik kon met een bogey meer dan tevreden zijn. Als je dan net zo eindigt als je begonnen bent (met een par dus), kun je met opgeheven hoofd naar het clubhuis. Nummer 2 werd Guus, die slechts 1 puntje minder had en nummer 3 was Marion met 37 punten. Bij de rest van de flights waren verder geen hele lage scores (en dan bedoel ik 10 punten, zoals ik een paar weken geleden had), al is Els het waarschijnlijk niet met me eens. Goed was het ook om Wim weer aan te treffen na zijn nare (b)rugblessure. Een speciale vermelding nog verdient de birdie die Simone sloeg op hole 6: haar allereerste!! Marion bedankt voor de leiding. Sponsoren Bark & Reus, GolfQ, Bakkerij Pater, AgriTeam en Sam Sneek Makelaardij bedankt voor de prijzen. Het was een mooie middag!

Frank