Afgelopen zaterdag 6 augustus mocht ik samen met Piet den Dulk en René Witteveen in de eerste flight starten voor de maandbeker wedstrijd. De omstandigheden waren goed, heerlijk golfweer,  een mooie baan en prettig gezelschap. Op de eerste hole zei René dat Piet en hij niet gezellig waren, omdat ze na de wedstrijd meteen weg moesten, ik zei dat maakt niet uit, want ik ga ook meteen weg. We gingen lekker door de baan, we hadden alle drie mooie slagen, wat slaan die mannen toch ver! Mooi om te zien en dat stimuleert enorm, na 9 holes had ik al 22 stableford punten! Na een dip bij de 2de negen herstelde ik goed en eindigde met een totaal van 40 stableford punten. Na gebeld te hebben met het thuisfront en gesproken met Marion en Els, ben ik toch maar gebleven om de uitslag af te wachten. Het werd nog even spannend wie eerste was geworden, Cees Hoek had nl. ook 40 stableford punten. Uiteindelijk heeft de computer in mijn voordeel beslist en heb ik de maandbeker voor de 2de keer gewonnen en kreeg ook nog een doosje ballen, alles gesponsord door Loos Betongroep. Hierbij wil ik mijn flight-genoten René en Piet bedanken voor hun motiverende invloed en natuurlijk de wedstrijdleiding voor hun inzet.
Groetjes Henny Wusten.