Ik heb vorige week al uitvoerig over Trudy gesproken en ook deze week ontkom ik daar niet aan (je gaat er bijna iets van denken). Als eerste moet natuurlijk vermeld worden dat zij afgelopen dinsdag een eagle heeft geslagen op hole 6! Met alleen maar dames in de baan is dat misschien niet zo’n kunst, maar vandaag presteerde zij het om met 22 punten binnen te komen en dat is natuurlijk heel knap. Minder is het dat zij liever de speech van de winnaar doet dan een stukje schrijft voor de site, daar moet ik dan weer aan geloven.
Opmerkelijk was ook de prestatie van Richard. Hij scoorde een prachtige birdie op hole 4 en wist daarnaast toch ook nog de (figuurlijke) zak patat in de wacht te slepen.

Vandaag was de laatste wedstrijd van de wintercompetitie en zoals al weken verwacht ging Ariën er met de eerste prijs vandoor. Ik probeerde met slinkse invoer nog wat aan de stand te veranderen, maar wedstrijdleider Ans had gelijk door dat een score van 33 stableford voor mij toch echt te hoog gegrepen was. Even werd er nog met diskwalificatie gedreigd maar gelukkig kwam het niet zover waardoor ik de tweede plaats toch nog vast kon houden. Derde in de competitie werd Sam (ja die van de makelaardij) die Jos nog net een puntje voorbleef.

Oh ja, inspiratie op de titel kreeg ik door Marion, zij moest wat eerder weg omdat zij in de kerk van Westzaan moest zingen in het kader van de stille omgang.