Laten we medelijden hebben met de tortelduiven die alleen maar tijdens de lente de liefde bedrijven.
Ik weet niet wie deze mooie spreuk bedacht heeft maar moest er vanmiddag wel weer even aan denken. De natuur trok zich duidelijk niets aan van de indringers op de golfbaan en ging ongegeneerd zijn gang (hazen die elkaar continu achterna zaten, futen die elkaar steeds kopjes gaven, een zwaan die even liet zien dat hij de ware is, etc). In dit geweld schijnt Jan Schrekker niet meer te kunnen meekomen, tenminste dat maakte ik op uit zijn winnaarsspeech waarin hij het had over het gebruik van blauwe pilletjes om ‘m toch maar weer omhoog te krijgen. Flightgenoot Simone had grote twijfels over de werking van het medicijn en merkte op dat het pas beter ging toen zij er even voor ging staan. De rest mogen jullie zelf inkleuren.
Jan werd dus ondanks zijn ongemakken nog wel eerste (34 punten), gevolgd door Ans (33, nee niet haar leeftijd) en Peter B (32).
De longest drive bij de dames was voor Marion en de neary (of moeten we het dan over de kleinste hebben) bij de heren voor Maurice.
De mooist actie van de dag was trouwens voor Jeremy. We liepen op hole 8 en Dirk had een flinke afzwaaier bij zijn afslag op hole zeven. Dirk liep keihard fore, maar Jeremy ging rustig door met zijn slag. Ik vroeg hem op hij het niet gehoord had waarop hij zei “ik hoorde aan de stem dat het Dirk was,  dan is het loos alarm“.

Guus