title=24-04-2014 – Vandaag gaan we op weg naar Heemskerk. Het beloofde mooi weer te worden, met een enkele bui en wat onweer waren de voorspellingen. We waren mooi op tijd van huis gegaan (jammer van de bloempot Ans) en bijna zonder brokken gearriveerd.

We werden ingedeeld en de dames uit Wassenaar waren onze tegenstanders van vandaag. Barbara en Trudy mochten als eerste weg, daarna Ans en Marion en Ellen en Marleen waren de hekkensluiters. Ellen en Marleen zaten in de flow alles lukte dus de dubbel makkelijk gewonnen. Ans en Marion hadden iets meer moeite maar eindigden gelijk. Trudy en Barbara gingen goed dus ook de partij gewonnen. Daarna kregen we een lekkere lunch aangeboden zodat we er weer tegen aan konden. Gingen met goede zin de baan in,en nog steeds door het zonnetje vergezeld!. Trudy en haar tegenstander waren het eerst binnen met een mooie overwinning van Trudy. Daarna Marion en Thea met de overwinning voor Spierdijk. Barbara en Ellen kwamen er vlot achteraan met wederom een overwinning voor Spierdijk. Marleen had een beetje pech maar kwam blij van de baan af. Wij zaten al een tijdje op het terras met mooi uitzicht op de green van 18 te borrelen toen we opeens Ans onze diehard in het vizier kregen.

Ans moest alle 18 holes lopen dus dit werd een hele spannende eindstrijd. Ze maakte de putt de hand ging omhoog yes! en weer een single gewonnen. Wij dames konden trots op ons zelf zijn !!!!. Daarna nog heerlijk gegeten en lekker gelachen dus een topdag!!.

Groet van het damesteam – Verslag Marion Vlaar