Alleen maar tweetjes en drietjes op je kaart zou bij de Toto natuurlijk een kansloze missie zijn, maar gelukkig werkt het bij golf wat anders. Vandaag vijf keer een tweepunter en vier keer een driepunter gescoord en dan heb je natuurlijk een grote kans op de overwinning. Het was nog even billen knijpen toen Piet den Dulk met 19 punten de derde plaats pakte (het zal toch niet), maar toen Erik Bark met ook 19 punten zijn prijs voor de tweede plaats ontving wist ik het wel, winnaar van de dag.
Als prijs ontving ik een badhanddoek en een zeepje van Nivea. Volgens kenner Richard Bovenkerk is de gewonnen douchecream van Nivea een genot voor in de badkamer, zij het dat hij persoonlijk de voorkeur geeft aan de blauwe versie (de creme care). Hij vertelde mij heel enthousiast dat het badschuim als het ware je huid omhult met een verzorgend zacht schuim, terwijl de unieke Nivea geur daarnaast de zintuigen streelt. Nou ja, het zal wel, de mijne beloofd een gehydrateerd huidgevoel zelfs na het afdrogen. Wat het inhoudt mag Joost weten, maar we gaan het zien.
Naast de dagprijzen waren er natuurlijk nog wat balletjes en eventueel wat vogeltjes te verdienen. Single handicappers Erik Bark en Maurice Jong waren aan hun stand verplicht een birdie te slaan en deden dat dan ook (Erik op hole 1 en Maurice op hole 6). Verder kregen Simone Visser en Melvin van Ravesteijn een balletje voor de verste klap op hole 3 en ontvingen Erik Bark en Ans Groot een balletje voor de neary/twaery (nee geen typefout) op hole 5.

Guus