Vandaag dinsdag 21 augustus was het weer een prachtige zomerse dag waardoor de aanwezige 20 dames voor de LadiesDay opgewekt de baan ingingen.
In de 1ste flight begonnen José Koopman, Ans Groot en ondergetekende heerlijk relaxed aan onze ronde. Ans, nog steeds in topvorm, begon op hole 1 meteen met een par. José en ik probeerden ons hieraan op te trekken, dat lukte de ene keer beter dan de andere keer. Ik speelde zeer stabiel door op elke hole mijn 2 stableford punten te realiseren en op hole 5 zelfs 3 stables kon incasseren (Ans sloeg hier bijna een hole in one, wat een prachtige birdie werd). Aan het eind van de rit stond de score voor Ans op 20 stableford punten, mijn eindscore was 19 stebels. Doordat Ans een afspraak had en vroeg weg moest schoof de 1ste prijs door naar mij (dank je Ans) en liep ze jammer genoeg ook haar “birdie” mis.  Adrie Spieker werd met 18 stebels nu 2de en Cock Stoop met 16 stebels 3de, we schoven allemaal een plaatsje op. De prijsjes bestonden uit de fijne Pinnacle Soft ballen met logo van Golfclub “De Koggen” gesponsord door Bakkerij Pater. Hierbij wil ik nogmaals mijn flightgenoten José en Ans bedanken voor de gezellig ronde en natuurlijk de wedstrijdleiding “Ria Bresser” voor haar inzet en de sponsor voor de beschikbaar gestelde prijzen.

Groetjes Henny Wusten