width=Een stevige tegenwind, die op de holes 1, 3, 4 en 7 gelukkig een duwtje in de rug betekende, maakte dat alle deelnemers met rode konen binnen kwamen. De eerste koppelwedstrijd was een succes. Trudi zat opnieuw een alleenheerschappij van Joyce (met maatje Ans) in de weg. Ze had daar wel Bas voor nodig uiteraard. De gezamenlijke speech was wel voor herhaling vatbaar. De gezamenlijke winnaars staan prachtig op de foto. Let even niet op Bas, die het haar uit zijn ogen moest schudden.

Jos wilde nog graag een leuke opmerking in het stukje, maar hij kwam niet verder dan zijn mazzel met het rode paaltje op hole 15. Hij had die nodig om de wedstrijd tegen Nine en Frank te kantelen in zijn voordeel. width= Marion was weliswaar de stabiele factor van dit koppel, maar de ontsnapping aan de nederlaag was wel miraculeus te noemen. De actiefoto van Jos na zijn fantastische drive op hole 16 is wel een beloning voor zijn zwoegen.

In een bepaalde flight was er overigens nog sprake van winst door het uitdelen van strafslagen. Tja, wanneer je denkt dat de mooiste bal van jou is (ook al ligt hij in de bunker), kun je wel eens van een koude kermis thuis komen.

Het was een mooie middag en de wedstrijdvorm is een aanwinst voor de wedstrijdkalender van de club.

Groeten, Frank Braas