width=

Meerdere goed getrainde leden van Golfclub De Koggen doen hier ook aan mee:

Op zaterdag 14 augustus aanstaande staat Golfbaan Spierdijk weer in het teken van Bake for Life. Net als vorig jaar wordt er een golfmarathon georganiseerd, waarbij de opbrengsten naar dit goede doel gaan. U kunt ook meedoen! Steun de deelnemers die maar liefst 45 holes gaan lopen (!) en steun daarmee Bake for Life.

De deelnemers zelf leggen een bedrag in van € 125,00 per persoon, zij zullen in in flights van 3 personen minimaal 45 holes lopen en zo Bake for Life sponsoren voor het opbouwen van een nieuwe school in Oeganda. Er zijn zelfs al fanatiekelingen die praten over 9 holes extra nl. 54! Voor diegene welke die dag willen zien hoe het de golfers vergaat en eventueel ook iets willen sponsoren, worden er op het complex van Golfbaan Spierdijk verschillende golfactiviteiten georganiseerd.

Wat dacht u van een bedrag per gelopen hole, per geslagen birdie, per uur, per….. alles kan! Bake for Life zorgt voor sponsorlijsten voor de door u zelf geregelde sponsoren. De marathon begint om 06.30 uur waarbij Bake for Life de nodige versnaperingen, massages en aanmoediging verzorgt.

Om 20.00 uur wordt de marathon afgesloten met een heerlijke barbecue en een welverdiende borrel. Naast deze marathon kan jong en oud vanaf 10.30 uur meedoen aan diverse golfactiviteiten. Een leuke gelegenheid voor iedereen die nauwelijks of niet eerder gegolft heeft, maar hier wel een keer van wilt proeven.

Mocht u alleen willen genieten van de marathon of Bake for Life willen sponsoren zonder deel te nemen aan de activiteiten? Voor een klein bedrag kunt u over de gehele dag met een buggy de baan op om de deelnemers aan te moedigen.

Meer informatie over deze dag, de marathon, de sponsormogelijkheden, vindt u ook op www.bakeforlife.nl of bel naar Golfbaan Spierdijk: 0229-561050.

Bake for Life is een stichting welke in 1999 is opgericht en geeft jonge gehandicapten in de derde wereld een kans door het bouwen van bakkerijen waar ze worden opgeleid tot bakker. Het aanleren van dit traditionele vakmanschap geeft deze mensen een eerlijk bestaan, zij verdienen een salaris en kunnen in hun eigen levensonderhoud voorzien. Alle Bake for Life bakkerijen worden gerund door lokale organisaties.

De eerste Bake for Life-bakkerij werd in 2003 geopend in Ghana. Anno 2010 staan er nog eens 5 bakkerijen in Oeganda. Door mee te doen aan deze marathon kunt u met uw vrienden of collega’s meebouwen aan een nieuwe toekomst voor de gehandicapte kinderen in Oeganda.