Zaterdagmiddag, heerlijk weer voor de wintercompetitie 9 holes. 15 spelers in de baan.

Samen met Nine van Kerkvoort en Rene Witteveen gestart in de eerste flight. Zoals gezegd heerlijk weer in combinatie met een goede baan was het heerlijk spelen. Zowel op hole 2 als hole 5 waar de neary’s waren te verdienen kon onze flight namen invullen, later bleken deze prijzen door Cees Hoek en Piet den Dulk veroverd te zijn. Na het invoeren van de scores bleek dat ik als eerste was geëindigd. De prijs hiervoor kwam ook goed uit, in deze donkere tijden met een lichtje thuiskomen doet een mens goed. Hiervoor wil ik wel Nine en Rene bedanken. Nine was niet meer aanwezig, zij ging deze avond op voor een groter publiek.

Ik had voor Nico Reus na een tripje in Maastricht een biertje meegenomen, Carolus Christmas 10.5 %, Nico blijkt ook wel een bierliefhebber te zijn. Rest mij nog om Jan Schrekker te bedanken voor zijn mooie warme woorden, hij gaf aan in zijn nopjes te zijn met de nieuwe instroom in de vereniging, maar dat hij hierdoor minder vaak in aanmerking komt om een graantje met te pikken uit de prijzenpot.

Ook een woord voor de baaneigenaar, deze had op diverse plaatsen met schelpen gestrooid, waardoor deze plekken goed/ beter begaanbaar waren. Heerlijk om te spelen op deze baan.

Ik wens een ieder mooie en fijne feestdagen en een gezond 2020 toe.

Jan de Vries