klaverjassenDe derde vrijdag in de maand!!!!17 April.

Over een week of 2 is het alweer de grote keez/klaver avond. Het wordt alweer de 4e ronde!.

Maarrrr eerst even wat recht zetten. IK HEB HELEMAAL KAREL VISSER VERGETEN! Sorry Karel maar dat komt hoofdzakelijk dat ik een amateur ben met de computer. Ik denk dat je net niet meer in mijn computer paste. Maar hier komen de uitslagen van Karel; 1e avond 4910 en de 2e avond 3219 punten totaal dus 8129.

Maar, zoals al zo vaak verteld is, tellen aan het eind van het jaar de beste 4 avond uitslagen. Dus IEDEREEN kan nog meedoen en IEDEREEN heeft nog winst kansen. De verpakte cadeaus meenemen was een groot succes en we hebben een kleine reserve. Ik hoop dat een ieder die nog geen VERPAKT hebbedingetje heeft meegenomen dit aankomende keer doet.

Ik ben wegens vakantie die avond NIET aanwezig. Doch de volgende dames gaan het perfect regelen voor jullie. Dat is Ria Bresser bij het keezen en Ans Groot en Marion Vlaar bij het klaverjassen. Komt allemaal goed. Inschrijving (alleen bij de balie!!) tot 17 April 13.00 uur! I.v.m indeling complete tafels.

Groetjes
Jan