jeugd in actie

Op zondagmiddag 3 februari togen onze jeugdspelers naar ons eigen honk om van Timo te vernemen wat er dit jaar allemaal op het programma staat. En dat is niet mis. Zo gaan we 7x de baan in, organiseren we op 29 september de Spierdijkcup, noteer deze datum alvast in je agenda!,  en organiseren we opnieuw een Halloweenfeest en een kerstactiviteit.

Niet alle nieuws was leuk. Zo vertelde Timo dat we afscheid hebben moeten nemen van een aantal jeugdleden waardoor we nog met slechts 11 spelers zijn overgebleven. Dit betekent ook dat er niet meer gerekend kan worden op een aantal jeugdcoaches en wordt er een dringend beroep gedaan op de ouders om bij “spelen in de baan”, mee te willen lopen in de baan. Voor de ouders die niet bekend zijn met de golfregels ligt een A4 klaar met duidelijke, heldere instructies.  Voor meer informatie graag contact opnemen met Timo.

Ook de jeugdcommissie kan wat helpende handen gebruiken. Het kost niet écht veel tijd, maar we moeten wel op je kunnen rekenen. Ben je geïnteresseerd, en denk je wat tijd “over” te hebben, neem dan contact op met Mirjam Kramer.

Dit jaar organiseren wij op 24 maart een open-dag. Ook deze datum moet  je alvast in je agenda noteren.

Achter de schermen zijn we al heel druk met het uitwerken van de plannen en het uitdenken van promotieactiviteiten. Ook jij, onze jeugdspeler, speelt een belangrijke rol. Jij bent de ambassadeur van onze club en van onze sport. We zien je dan ook graag komen met familie, vrienden en vriendinnen en schoolkameraadjes, want met elkaar gaan we er een mooie dag van maken en wie weet houden we er wat leden aan over. Zegt het voort!!

Na al dit nieuws, dronken we snel onze limo en koffie/thee op, en togen we, net als vorig jaar, naar De Geus in Langedijk maar nu om te gaan bowlen. Al snel werd er ter plekke een teamverdeling gemaakt en gingen we op 3 banen de strijd met elkaar aan. Na een uur lang ballen gooien en spares en strikes scoren, bleek het team van baan 2 de sterkste te zijn. Ter plekke werd al gesproken over een revanche volgend jaar. Dat kan geregeld worden, maar dan moet je wel lid blijven!

Nadat we onze eigen schoenen weer aan hadden getrokken, kregen we nog een drankje en een bittergarnituur waarna we weer naar het clubhuis terug gingen.

Het was een super leuke kick-off en we rekenen op een sportief jaar, met enthousiaste golfers.

namens de jeugdcommissie
Jeannette van Ingen-Blok