Wat een middag! Ondanks dat het pinksterweekend was, kermissen zo hier en daar in de regio, verjaardagen en andere uitjes, toch een leuke opkomst. We mochten zelfs een nieuw jeugdlid begroeten. Zijn naam is Duke en, gewapend met een ijzer en een putter, was hij al meteen goed voor het scoren van een birdie. Ook Luna, die ook nog maar kort bij ons is, lukte het om met 47 punten en een par op hole 3, van de baan te komen. En dat is super knap van haar! En hier bleef het niet bij. Toen ik George Vlaar, die de mannen begeleidde die vanaf de 100 meter
tegel afsloegen, tegenkwam op hole 2 straalde hij. In zijn team waren er op hole 1 al 2 birdies gescoord. Mijn team deed daar niet voor onder. Ik straalde ook, want wij hadden op diezelfde hole 1 al 2 parren in de wacht gesleept. Prachtige resultaten, en zo ging het maar door die middag. Uiteindelijk zijn er 9 birdies binnen gehaald.
De winnaar van deze middag is Thomas geworden, met 3 eagles en 4 birdies. De tweede plaats werd een gedeelde voor Noah met 2 birdies en Ruben met 1 birdie. De tellers onder ons missen nog 1 birdie. Die staat op naam van Hamza.
Rest mij tot slot nog een bedankje aan het adres van George Vlaar en Natilja Liefting te richten. Super dat jullie ons deze middag met de begeleiding hebben geholpen.

namens de jeugdcommissie
Jeannette van Ingen-Blok