width=Voorbereiding op een wedstrijd is een vereiste, dat weet iedereen, toch?!
Nou onze jeugd is een heus voorbeeld, en zij togen dan ook afgelopen vrijdag aan voor een laatste training voorafgaand aan de zware wedstrijd die hen afgelopen zondag stond te wachten.
Tijdens de training werden de puntjes nog is op de i gezet en het eerste onderdeel was presentatie. Want hoe presenteer je jezelf? Ook dat hoef je aan ons aanstormend talent niet uit te leggen. Als échte profs gingen zij de baan in. width=
In de baan werd natuurlijk geoefend met de ijzers en leerde Timo hen trucjes zoals grasmaaien en werd er aandacht besteed aan concentratie in volle rust.
Het resultaat mocht er zondag dan ook zijn. Handicaps werden verbeterd en Timo kan weer stickers uit gaan delen. De winnaar deze zondag was Hamza. Vorige wedstrijd werd hij nog derde. Hij sloeg dan ook als een ware pro-in-de-dop. Hou hem in de gaten!!! width=
We beleefden een super gezellige, sportieve middag en waren het met elkaar eens dat winnen 1 ding is, maar plezier maken toch wel het allerbelangrijkste is, en dát hebben we gedaan!
Denken onze niet-jeugdleden nu, goh wat is dit leuk. Wat klinkt dit goed; misschien iets voor mijn (klein)-kind, neef of nichtje, buurkind? Aarzel niet en sluit je aan. Voor meer info kun je terecht bij Timo.

namens de jeugdcommissie
Jeannette van Ingen-Blok