In topvorm! In topvorm!

Zondag 17 mei was het dan zover. De eerste echte stableford wedstrijd van het jaar. Na een aantal wedstrijden waarbij de weergoden ons in de steek lieten, werden wij nu getrakteerd op een lekker zonnetje.
Helaas hadden sommige van onze jeugdspelers andere bezigheden waardoor er maar 6 spelers aanwezig waren.
Hierdoor konden de begeleiders ook lekker meespelen. Om 2 uur ging de 1e flight van start. Vol goede moed werd de ene na de andere hole gespeeld. Wat opviel is dat de meesten heel gedreven en geconcentreerd aan het golfen waren. Ja de spirit zat er echt in.
Nadat iedereen binnen was moesten ze onder begeleiding zelf hun kaarten invoeren. Weer een stap op weg naar het worden van volwaardige golfers! Nadat de uitslag was gecontroleerd en geprint, bleek Martin Bakker de absolute nummer één met maar liefst 40 stableford punten. Hierdoor gaat hij van handicap 54 naar 50. Dus opa en oma Bakker pas maar op, Martin komt eraan!! 2e werd Jelle Bouma met 38 punten. Ook klasse. Van handicap 46 naar 44. 3e was Ilya Beliën. Ilya staat niet in de uitslag, daar hij van de 100 meterpaal speelt. Want plezier staat voorop bij onze jeugd. Ook de andere kinderen hebben het goed gedaan.

Nu staan er weer een aantal lessen op het programma onder de bezielende leiding van Timo en Steven. En wij gaan binnenkort op vrijdag de baan in. Want zoals een spreekwoord luidt: “Oefening baart kunst”.