20150830_150153396_iOSZondag 30 augustus hadden wij alweer de 3e Jeugd Spierdijk Cup. Een echte wedstrijd waarbij het gaat om de minste slagen. En om iedereen een kans te geven hadden wij iedereen ingedeeld op speelsterkte. De jongste speelden van de 100 meter paal. Andere van oranje en de wat ouderen van rood.

Zo heeft iedereen een kans om die mooie grote beker te winnen. Het weer was ons goed gezin en zo rond half 2 druppelde de spelers binnen. Het mooie om te zien was dat de meesten zich eerst netjes gingen melden bij de wedstrijdleiding, en daarna gingen inslaan op de driving range. Daar ben ik trots op!

Er waren dit jaar maar 7 spelers, mede door verjaardagen, blessures etc, maar goed om 14:00 gingen de matadoren van start. In de 1e flight zaten de jonge heren Martin en Jelle die beiden een goede ronde speelden. Beiden speelden van rood en kwamen met een bruto score van 62 slagen binnen. Hiermee werden ze uiteindelijk gedeeld 3e! En daarbij nog mijn complimenten voor de snelheid!20150830_150414185_iOS

Ik zat zelf in de 2e flight met Thomas en Sven. Ik moet zeggen dat ik buiten de begeleiding heb genoten. Thomas wilde graag zijn titel prolongeren en was gemotiveerd tot op het bot. Sven maakte net iets te veel foutjes, maar sloeg wel bijna een par op hole 4! Uiteindelijk kwam Thomas met een score van 61 slagen binnen. Op dat moment dus nummer 1.

Nine 3Nine 1

Maar de verrassing kwam uit de laatste flight met Tess, Kyan en Ilya. Voor Tess en Kyan was het de 1e keer dat ze meededen aan de Spierdijk Cup. Complimenten voor de manier waarop ze het met groot gemak 9-holes volhielden. Wederom trots op jullie! En natuurlijk mijn felicitaties voor de winnaar, Ilya Beliën. Met een bruto score van 59 werd hij nummer 1. Dit jaar was het dus een heel spannende wedstrijd!Nine 2

Ook kregen de nummers 1, 2 en 3 nog een doosje mooie golfballen gesponsord door GolfQ.

Een hele mooie dag afgesloten met een gezellige nazit met spelers, ouders en begeleiders. Iedereen bedankt voor de inzet en gezelligheid en tot de volgende keer.

Kampioen Spierdijk Cup Jeugd 2015