De rook is opgetrokken; de eerste schok dat we het zonder hem moeten gaan doen is weggeëbd en heeft plaatsgemaakt voor een enthousiasme. We gaan een weergaloze wedstrijd spelen; laten zien wat we geleerd hebben en vooral onze vooruitgang tonen, want dat is iets wat we Timo willen meegeven.

Het is zondag 28 juni en er waait een stevige bries. Vader Sander heeft voor een heuse You’re a T(ee)-rrific boss pot gezorgd, waar iedereen een afscheidsanekdote voor Timo in stopt, het clubhuis wordt versierd, de golfkar van Timo wordt voorzien van de Nederlandse en Spaanse vlag, Carolien en de meiden zijn druk bezig in de keuken terwijl de parkeerplaats vol stroomt.

Sylvester, Jeannette en KW inspecteren nog een laatste maal de bovenzaal. Coronaproof? Jazeker; we gaan er voor!

De eerste flight gaat de baan in en de rust keert weer. Onder begeleiding van de fotograferende coaches gaan we als een  geoliede machine door de baan om zo om 16.00 uur naar binnen te stormen om de prijzentafel te bewonderen. Het werd al snel duidelijk dat er heel wat handicaps verbeterd waren en teamscores voor ware verrassingen zouden gaan zorgen.

Na de prijsuitreiking was het tijd voor het officiële gedeelte. Onze voorzitter Frank Braas, Klaas Willem namens de baan en Sander Tolk namens de jeugd, spraken lovende woorden. We gaan Timo missen, en een opvolger …….. dat wordt een hele uitdaging.

Inmiddels stookten Rinus en Sylvester de barbecue flink op en nam Timo de gelegenheid waar om van al zijn jeugdleden, op zijn eigen persoonlijke wijze, afscheid te nemen. 

Aan een tijdperk dat 8 jaar heeft geduurd is een einde gekomen. Er is die jaren hard gewerkt aan een jeugdteam en we mogen vaststellen dat die opdracht succesvol is uitgevoerd. Er is plezier en er is progressie in het spel, en dat is toch wel het allermooiste cadeau dat je aan je pro kunt meegeven.

Timo bedankt!

Namens de jeugdcommissie Jeannette van Ingen