Eindelijk was het weer zover! Op deze zonnige zondagmiddag mocht de jeugd de baan weer in!
Het was deze keer een funwedstrijd. Er mochten maar drie stokken mee de baan in en dat leverde vooraf natuurlijk wel de nodige overdenkingen op. De putter was verplicht, dus welke andere twee stokken kies je er dan nog bij?
Ruim voor de start had iedereen al voor zichzelf bedacht wat het zou gaan worden en dat konden ze vervolgens ook allemaal haarfijn uitleggen.
Heel serieus en geconcentreerd gingen de kinderen de baan in! Leuk om te zien dat sommige kinderen alweer van een langere afstand durfden te spelen. Je ziet ze letterlijk groeien in het spel!
Onderweg werd er een lekkere versnapering uitgedeeld, met dank hiervoor weer aan José!
Op hole 2 en 5 stonden de Tweary’s. Op hole 2 lag het balletje van Maarten het meest dichtbij de hole. Op hole 5 was het Hamza die er met de prijs vandoor ging.
Er speelden vandaag 9 kinderen van een teebox en 6 kinderen speelden van een afstandtegel (25, 50 en 100 meter). Van de categorie kinderen die van de tegel speelden, won Stijn met 53 brutoslagen (van 100 meter).
Heel knap gedaan!
In de categorie kinderen die van een teebox speelden, won Maarten met 28 nettoslagen vanaf de gele tee. Ook heel erg knap dus!
Voor alle deelnemers was er na afloop een leuk prijsje en voor de winnaars was er nog iets extra’s!
We gaan nu 6 weken zomervakantie houden, natuurlijk zullen de kinderen zelf lekker blijven oefenen en 12 september staat de volgende wedstrijd weer op het programma. Dan gaat het weer écht om de punten voor de ‘Jeugd Spierdijkcup!’
We hebben ontzettend genoten van het enthousiasme bij de kinderen en zeker willen we ook weer grote dank uitspreken aan de vrijwilligers die dit toch allemaal weer mogelijk maken! Tot eind augustus allemaal!

De jeugdcommissie

Met vriendelijke groet,
Nine van Kerkvoort