Dat Ellis tot heel wat meer in staat is dat een prima bakje koffie te tappen bleek gisteravond tijdens het slotfeest van het seizoen. Samen met haar bandleden zorgde zij voor de afsluiting van de dag en ondanks de vermoeidheid na 15 holes, de copieuze maaltijd en de wat al gevorderde leeftijd van menige golfer was de muziek zo aanstekelijk dat de dansvloer regelmatig helemaal vol stond. Ik weet niet hoe laat het geworden is maar neem aan dat het laatste nummer dat van Roy Orbinson was.
We vierden gisteren al weer voor de negende keer het einde van het zomerseizoen maar de sleet zit er duidelijk nog niet op. Net als voorgaande jaren zorgden de dames Marion Vlaar, Ans Groot, Coby Blokker, Lida Heddes en Loes van der Wal voor een schitterende dag met als hoogtepunt natuurlijk de uitgebreide veiligheidsinstructies voorafgaande aan de flights (wat is dat toch met vrouwen in mantelpakjes?). Het thema van dit jaar was de 100-jarige KLM open en heel toepasselijk was er een rondvlucht van drie kwartier over het Westfriese land te winnen, beschikbaar gesteld door Adventure Flights uit Middenmeer. Henny Wusten en Jan Vallenduuk wisten hun balletje op hole 10 het dichtst bij de hole te leggen en gingen verdiend met deze prijs aan de haal.
Er werden gisteren zoveel prijzen uitgedeeld dat ik niet meer weet wie er allemaal wat gewonnen had, maar het team van Karel Visser was in ieder geval de dagwinnaar.
Na afloop van de wedstrijd maakte ik mij een beetje ongerust over het eten. (hoe moeten we in godsnaam met z’n allen hier eten, er is niet eens genoeg zitplaats?) Zorgen om niets natuurlijk, de organisatie had ook daarop geanticipeerd en de bovenverdieping helemaal ingericht voor een maaltijd voor 90 personen (een clubrecord). Het is verdomde knap hoe de dames van de keuken dat voor elkaar gekregen hadden en een donderend applaus na afloop was dan ook op zijn plaats.
Natuurlijk werden ook de winnaars van het afgelopen jaar in het zonnetje gezet. Op de foto’s hieronder zie je de verschillende winnaars met de bijbehorende sponsor.

Verder heeft clubfotograaf Stan Nat nog honderden foto’s genomen. Stan is thuis druk bezig deze een beetje te ordenen maar zo gauw hij daarmee klaar is worden ze op de site gezet.

Guus