width=Kosten nog moeite had ik gespaard om eindelijk eens met een prijs naar huis te gaan. Mijn golfkarretje in het oranje laten spuiten, een bijpassende tas gekocht en mijn moeder van 87 een week lang laten breien aan een muts in de vaderlandse kleuren (rood-wit-blauw). Je verwacht dat de jury dit op jouw naamdag wel zal waarderen, maar de jury was niet te vermurwen en beloonde Henny met de prijs voor de mooiste outfit (grrr).
Opvallend was vooral de outfit van Jan Schrekker. Waar iedereen zou verwachten dat Jan flink zou uitpakken (wie herinnert zich niet zijn indianenkostuum van de Ryder Cup) verscheen hij vandaag in een nette zwarte broek met bijpassend jasje. Misschien is zelfs Jan wat onder de indruk van de kledingcommissie geraakt en wie weet wordt hij door hen nog wel beloond voor zijn keurige verschijning.
We moeten het natuurlijk ook nog even over de andere (troost)prijzen hebben. De enige die zijn vlaggetje verder dan hole 9 wist te brengen was Jaap Blokker en hij is dan ook de meer dan terechte winnaar van de vlaggenwedstrijd. Tweede werd Hannie op de voet gevolgd door Jaap van het Kaar (beiden vlak bij de pin van hole negen).
Daarnaast waren er nog prijzen voor Jos en Arïen (nearies op hole 2 en 5).
Tenslotte was Henny zo aardig om een deel van haar prijzenpakket aan de jongste deelnemer te overhandigen. Ze koos hierbij heel opvoedkundig voor een paar Afrikaantjes, maar zonder twijfel had Kyan veel liever de zak (oranje) chips gehad.

Al met al een hele leuke dag waarbij het opviel dat een ieder van het begin tot het eind aanwezig bleef. Hulde!