title=Uitnodiging aan alle leden!! Voor onze website zou het leuk zijn wanneer jullie stukjes zouden aanleveren van wedstrijden, competities, leuke golfweetjes of van een leuk golfuitje, bijvoorbeeld uitwisseling dames Heiloo, of anderzijds.

Hierbij nodig ik jullie dus allemaal uit om wanneer je een stukje of verslag wilt schrijven dit naar onze webmaster Co Scholten te sturen. Denk nou niet; mijn schrijverstalenten zijn niet goed genoeg, of ik kan niet leuk schrijven. Schroom niet!! Klim in de pen, of tegenwoordig eigenlijk toetsenbord, en stuur je verslag of stukje op naar Co.

Tevens wil ik via deze oproep gebruik maken van de gelegenheid om bekend te maken dat Rob van den Dobbelsteen zijn activiteiten als redacteur heeft neergelegd. Wij als bestuur betreuren maar respecteren zijn beslissing. Rob was onze redacteur van het eerste uur. Met veel passie en inzet, en natuurlijk mede door zijn jarenlange ervaring als professional, heeft Rob een grote bijdrage geleverd middels leuke stukjes en verslagen die door een ieder met veel enthousiasme werd gelezen. Wij als bestuur willen Rob dan ook van harte bedanken voor zijn redacteurschap en hopen dat hij toch regelmatig stukjes zal blijven schrijven en insturen.

Johan Kramer