GuusIk heb vroeger veel gehandbald en de mooiste winstpartijen  waren altijd die waarin je de hele wedstrijd had achtergestaan en in de laatste minuut de winnende treffer maakte. Vanmiddag kwamen die herinneringen weer naar boven nadat ik Trudi in de laatste wedstrijd de overwinning in de 18 holes zomercompetitie afsnoepte. Ik had niet verwacht de benodigde 34 punten te halen, maar kwam zelfs met 38 punten aan de finish. Jammer genoeg kwam de overwinning zo laat tot stand dat ik niet meer de tijd had, om zoals Marion, voor het feest van morgen naar de kapper te gaan. Hopelijk heb ik nog wel een groen jasje in de kast hangen.
De tweede plaats ging vandaag naar Wim Tromp (35 punten ) en de derde plek was voor Frank Braas (32 punten). Birdies werden geslagen door George Vlaar (bijna een hole in one maar de stok zat in de weg), Wim Tromp (hole 5) en ondergetekende (hole 13).
Dat golf een echte volkssport is geworden mag blijken uit het feit dat onze eigen Dirk Loos na afloop zat te scharrelen met een kamper! Hoe hij daar op komt ontgaat mij maar misschien kan hij dat morgen nog uitleggen.

Guus