bloemen voor Marleen winnares Els Tweede plaats voor Coby

Vandaag was al weer de laatste wedstrijd van de bakkerij Pater zomer damescompetitie en natuurlijk werd de sponsor even in het zonnetje gezet (ja het was prachtig weer) met een boeket bloemen. Ria vertelde mij niet om wat voor soort boeket het ging, maar het lijkt er op dat zij voor Marleen voor het boeket Twist gekozen heeft (even snuffelen op de website van Deen).
Ook Els Tromp zien we met een mooi boeket bloemen (lijkt mij de Paso Doble) in de hand staan. Els werd dit jaar zomerkampioen van de dames dinsdagochtend competitie en ontvang haar echte prijs aanstaande zondag tijdens het sluitfeest.
Ik neem aan dat jullie uit de ander foto kunnen opmaken dat Coby Blokker er met de tweede prijs vandoor ging. Coby scheen er zeer verrast over te zijn, maar je moet dan ook een wiskunde studie gevolgd hebben om de uitslag van OGS te begrijpen. Derde in de einduitslag werd Hannie Scholtes maar zij was vandaag niet aanwezig en Ria was niet van plan even naar Zuid-Scharwoude te rijden om de prijs daar uit te reiken en gelijk een foto te schieten.
Verder waren er vandaag natuurlijk ook nog de dagprijzen te winnen. Winnaar van de dag werd Hennie Wusten met een mooie 20 punten, tweede werd Thea Waardenburg met 16 punten en nummer drie was Ria Bresser met 14 punten. Ik weet niet wat de prijzen waren maar Marleen beloofde om volgend jaar met balletjes met het logo van bakkerij Pater te komen, ik neem dan ook aan dat de dames een of meer balletjes kregen. Bakkerij pater zou natuurlijk ook kunnen overwegen prijzen van eigen fabricaat uit te reiken (handje pepernoten, taaipoppie, etc)

Guus