Ik weet niet wat de golfregels in tijden van Corona voorschrijven maar hier zien we Siem Laan toch echt de vlaggenstok van hole 5 vastpakken. Ik geloof dat hij na afloop van de wedstrijd daar geen strafslagen meer voor kan krijgen en dat is voor Siem natuurlijk geweldig nieuws, want zo blijft zijn hole-in-one staan. Ja, jullie lezen het goed, Siem sloeg vandaag een hole-in-one! En dat het zeker geen geluk was liet hij gelijk daarna op hole 6 zien door daar even een birdie te noteren. Ongelofelijk 9 stableford punten over 2 holes en uiteindelijk 25 punten.
En dat terwijl het er ’s morgens nog zo slecht had uitgezien. Jullie weten vast wel dat Siem en zwager Kees van Kampen altijd samen met de auto naar de golfbaan komen. Vanmorgen wilde Siem voor een keer zelf met de auto gaan omdat hij zoveel last had van zijn knie dat hij dacht de negen holes niet te kunnen volbrengen. Kees kon hem overtuigen gewoon met hem mee te rijden, maar vrouwlief Paulien moest wel beloven in de buurt van de telefoon te blijven zodat ze bij problemen Siem zou kunnen ophalen. Gelukkig kon Siem de negen holes vol maken en dat was na zijn hole-in-one natuurlijk niet zo moeilijk meer, hij hoefde niet meer te lopen want hij zweefde gewoon over de baan.
Door al dat geweld viel de prestatie van Dirk Krijt een beetje in het niet en dat terwijl ook hij met een geweldige 23 punten de baan afstapte. Toch een prachtige tweede plek en Dirk is lekker aan het zakken met zijn handicap. De derde prijs was vandaag voor Cees van den Bogaerde (19 punten). Cees sloeg maar liefst 8 tweepunters en verdiende daarmee als winnaar van de Dolly Parton de blatende flessenopener van bierbrouwerij Texels.
Zoals eerder vermeld verschalkte Siem een vogeltje op hole zes. Datzelfde deden Ton Hertog en Piet den Dulk op respectievelijk hole 2 en hole 1.

Guus