Vandaag liep ik met George Vlaar en Simone Visser in een flight waarbij George mijn marker was. Na afloop gaf George zijn (of is het mijn) kaart aan mij zodat ik de score kon invoeren. Ik zag dat George boven de kolom van de marker GV had neergeschreven en boven de kolom van de speler GE. GV kan ik wel begrijpen, dat zijn de initialen van George Vlaar, maar wat betekent dan GE in godsnaam? Gaat het om de initialen dan zou het iets moeten zijn van Guus E….. Ik heb al van alles zitten te bedenken, maar kom er gewoon niet uit. Omdat hij om 18 uur afgehaald werd voor een feestje in een theater in IJmuiden vertrok George gelijk na binnenkomst en kon ik het hem ook niet vragen. En George kennende zal een appje ook niet helpen.
Hoofdbrekens had ik aanvankelijk ook over mijn spel. Streep – twee – streep – twee – streep, na vijf holes vier punten en vier ballen in het water. Gelukkig kreeg ik daarna mijn driver onder controle en ging het allengs beter met zelfs 21 punten over de laatste zeven holes. Zo kwam ik nog op 37 punten uit, genoeg voor een tweede plaats. Dat was nog wel flink te kort om in de buurt van Herman van der Wal te komen. Herman had afgelopen donderdag goed naar het spel van Ko Burger gekeken en speelde de sterren van de hemel met als resultaat 40 (ja, u leest het goed) punten. Als prijs ontving Herman drie balletjes van sponsor Dirk Loos, maar van vrouwlief Loes kreeg hij een nog veel mooier kado. De hele avond heeft hij de bank voor zichzelf!
Herman kreeg trouwens ook nog een etensbon van Gigi voor zijn tweary op hole vier. De ander etensbon ging naar Marion Vlaar (neary op hole 2) en dat komt natuurlijk mooi uit nu manlief George een avondje met de mannen op stap is.
Verder werden er natuurlijk nog wat birdies geslagen door de echte golfers. Karel Visser op hole 8 en ondergetekende op hole 16 (kassa, vijf punten in de pocket).

Guus