Het is al een tijdje geleden maar de uitslag van de Spierdijkcup heeft nogal voor wat verwarring gezorgd. Omdat ik op de site ook alle kampioenen vermeld keek ik op OGS wie er gewonnen had. Volgens dat systeem was dat Jan Grooteman en die naam heb ik dan ook ingevuld op de pagina met de kampioenen van de laatste jaren. Van de week zag ik Jan voor het eerst na zijn overwinning en feliciteerde ik hem met zijn eerste plaats. “Narghh, ik heb helemaal niet gewonnen en ik snap er helemaal niets van“. Vanmiddag even navraag gedaan en nu blijkt dat OGS onze finaleronde niet goed kan verwerken. Op OGS wordt alleen de beste twee resultaten vermeld, terwijl het eigenlijk de beste twee resultaten samen met die van de finaledag moet weergeven. Ik heb de stand zelf maar even bijgewerkt zodat iedereen toch de juiste stand kan bekijken. Ik hoop tenminste dat ik het zo goed heb gedaan.

Els, het is een beetje laat maar alsnog gefeliciteerd met de prachtige overwinning.

spierdijkcup

Guus