Er werd vandaag weer flink gehezen op de club. Om 12.30 uur werd traditiegetrouw de vlag gehezen om daarmee aan te geven dat de zomercompetitie weer kon beginnnen. Natuurlijk moest dat gepaard gaan met een glaasje bubbels waarbij het opvallend was dat enkele vermaarde doorzakkers ( Melvin en Marco ) beleefd zo’n glaasje afsloegen. Te vroeg kan het niet zijn geweest want een flink aantal golfers had er al een hele dag opzetten vanwege de Formule 1 in Australië. Dat George Vlaar zo vroeg al voor de buis zit is wel te begrijpen, maar ook vrouwlief Marion was op dat tijdstip al druk in de weer. Samen met Ans Groot had zij het op zich genomen om de eerste Faber betonpompen funwedstrijd te organiseren en zo ’s morgens vroeg kon zij mooi alles nog even nalopen.
De wedstrijd was dan ook tot in de puntjes geregeld zij het dat de quiz die tijdens de wedstrijd gedaan moest worden voor één team van een veel te hoog niveau was. Het lukte ze niet om ook maar één vraag goed te beantwoorden en je vraagt je dan ook af hoe zij ooit hun GVB gehaald hebben.
Verder was de dag ten volle geslaagd, ik zag na afloop alleen maar glunderende gezichten. Vooral Ria Bresser en ik zaten met een grijns van oor tot oor omdat de eerste prijs mooi onze kant op ging. Tweede werd het koppel Wim Tromp en Johan Kramer net voor George Vlaar en Melvin van Ravesteijn die de derde plaats pakten.
De neary op hole 2 was vandaag voor Frank Braas terwijl Jos van der Werf er met de longest drive vandoor ging. Bijna was die prijs niet uitgedeeld vanwege een DQ maar Jos had van te voren een gedegen studie gemaakt van het wedstrijdreglement en wist te vertellen dat hij het volste recht had op zijn prijs.
Verder was het natuurlijk heel leuk om een aantal nieuwe gezichten te zien meedoen, hopelijk hebben zij er zo van genoten dat wij hen vaker mogen begroeten.

Marion en Ans, super geregeld en hartstikke bedankt,

Guus

[us_image_slider ids=”10960,10959,10956,10955,10954″ orderby=”rand” img_size=”tnail-masonry”]