Het is niet te hopen dat Piet den Dulk nog een kind, kleinkind, neef, nicht of een ander familielid heeft die golft, want anders staat de uitslag van de familiedag van morgen wel vast. Tjonge, wat staat die Piet te golfen, niet normaal. Gisteren met de uitwisseling met Spaarnwoude kwam Piet tot een totaal van 43 stableford punten, met daarbij twee birdies (die op hole 7 was gelijk vijf punten waard). Vandaag deed Piet er nog een schepje boven op, samen met Gilian Belien won hij de matchplay koppel wedstrijd. Het toch niet misselijke koppel Ria Bresser en George Vlaar werd met 26 – 10 naar huis gestuurd en en passant (even een schaakterm er tussen door) sloeg Piet nog even drie birdies. Vijf birdies in een weekend, sponsor Sam Sneek denkt al een maatregelen.
Piet en Gilian blokkeerden (en nog een Volleybal term) ook nog de glorieuze rentree van Stan Nat. Stan heeft al jaren niet meer aan een clubwedstrijd meegedaan, maar aan de zijde van Marion Vlaar liet hij zien dat hij het zeker niet verleerd is. Ze wonnen met 25 – 11 van het verrassende koppel Rene Giling (blijft liever bij zijn meisje dan een weekje met zijn vrienden golfen in Spanje) en Franciska Bark. Het liep blijkbaar niet zo lekker bij Franciska en Rene, maar misschien kwam dat omdat ze meer oog voor elkaar hadden dan voor de bal :-)
Rene ging er trouwens nog wel met de tweary op hole vier vandoor, terwijl die van hole 2 niet uitgedeeld kon worden omdat de winnaar al vertrokken was. Als alternatief ging die prijs (overigens gesponsord door sponsor Blub media) naar degene met de meeste birdies en dat was natuurlijk Piet (en zo is de cirkel rond).