Omdat ik vanmiddag wat mantelzorgtaken op mij moest nemen kon ik jammer genoeg niet aan de wedstrijd deelnemen. Naar alle waarschijnlijkheid heeft het mij een goede score gekost want de resultaten van vandaag waren voortreffelijk. Zo zag ik in OGS dat René W. met zijn 19 punten niet eens in de prijzen viel. Dat lukte Dirk K. dan nou net weer wel, en daaruit kunnen we opmaken dat Dirk net iets beter in de tweede helft presteerde. De tweede plaats was vandaag voor Jaap B. met 20 punten. Jaap presteert de laatste tijd verdomde goed en heeft eigenlijk wel eens recht op een eerste plek. Maar ja, dan moet hij natuurlijk wel afrekenen met die vermadelijke Siem L. In een eerder stukje schreef ik al dat Siem met een lijstje verbeterpunten naar Nighel was gegaan en dat Nighel die punten een voor een zou aanpakken. Ik weet niet hoe vaak Siem in de tussentijd nog naar Nighel is geweest, maar blijkbaar zijn er weer wat pijnpunten weggestreept. Siem harkte vandaag maar liefst 21 stableford punten bij elkaar, een geweldige prestatie. Ik weet niet hoeveel punten er nog op zijn lijstje staan, maar als dit zo door gaat is Siem binnenkort single handicapper. En dan te bedenken dat we een jaar geleden ons hart nog vasthielden omdat Siem in het ziekenhuis was beland. Wat een comeback!

Guus