Wat is golf toch een onvoorspelbare sport, de ene dag sla je geen deuk in een pak boter en de andere dag speel je de sterren van de hemel.

Golf is een spel van herhalingen van bewegen voor een goede swing, zo leek het zaterdag ook met het weer. Aanvankelijk begon het met bijna geen wind en droog maar voor ons begon het op hole 2 te waaien en vervolgens te regenen. Op hole 11 herhaalde dit zich, dus weer jasje aan jasje uit. Veel hinder hebben we hier echter niet van gehad, of komt dit doordat als het lekker loopt je je nergens aan stoort.

Ik was aan de wedstrijd begonnen met het idee van een gewone zaterdag wedstrijd en miste hierdoor waarschijnlijk de extra druk van de maandbeker. Toch een zekere vorm van geestelijke ontspanning die je de mogelijkheid geeft boven jezelf uit te stijgen.

Ape trots was ik na afloop met alle prijzen. Een beker, de parkeerplaats en een half uur les (bewaar ik voor slechtere tijden) zolang het goed gaat moet je niets veranderen is mijn motto. De parkeerplaats is natuurlijk een status symbool en hartstikke mooi, al moet ik nu wel verder lopen als anders.

De tweary op hole 4 viel mij ook ten deel, een doos chocolade flikken, open maken en uit delen werd er geroepen hetgeen ik met enige tegenzin maar deed (dacht ze lekker thuis op te eten). Degene die het riep vond ze achteraf niet eens lekker houd blijkbaar alleen van puur, lijkt wel zeepsop die melk chocolade was het commentaar.

Iedereen bedankt,

Jos