Heren senioren, 15-04-2016

De 2e wedstrijd van de NGF competitie, in tegenstelling tot de eerste wedstrijd liet het weer ons aardig in de steek.
Het regende de gehele ochtend, onze tegenstander Dronten was onderweg naar Westwoud verdwaald zodat zij onvoorbereid aan de start verschenen. Aardig als wij zijn besloten we ze in de ochtend af te drogen.

6-0 voor De Koggen.

De middag gaf een totaal ander beeld afgedroogd en goed geluncht bleken ze een stuk beter de weg te vinden naar overwinningen.
Onze makelaar en Pieter P. Waren de enigen die hun partij wisten te winnen.
Ondergetekende raakte na 3 holes volledig de weg kwijt in het WestWoud, als je alleen maar rechts afslaat kan dat ook niet anders. Het enige wat overblijft is hopen dat je soms rechtdoor kan, of incidenteel linksaf zodat je uiteindelijk de weg naar het clubhuis kan inslaan.

Eindstand 10 De Koggen – 8 Dronten.

De Captain