Aanstaande donderdagmiddag (19 sept.) doet zich een probleem voor betreffende de herenmiddag. Beneden in de brasserie vindt een bruiloft plaats. Boven wordt het bridgen voorbereid. We kunnen dus niet gezellig “anzittuh”. We zijn natuurlijk verheugd dat de brasserie goed draait maar we moeten even zoeken naar een goede oplossing. Er zijn 3 mogelijkheden:

  1. We doen de prijsuitreiking op de parkeerplaats waarbij alle heren hun “birdieflessen” tevoorschijn toveren. Lijkt een goed idee want sommige heren slaan nooit een birdie.
  2. We gaan na de wedstrijd douchen, doen een stropdas om en melden ons op de bruiloft. Tijdens de speech van de (schoon)vader vraagt Mees Cees even stilte en doet ter plekke de prijsuitreiking van de herenmiddag.

Of……… en dit is de beste mogelijkheid:

  • We beginnen een keer wat eerder en alles verloopt zoals we dat gewend zijn.

Concreet betekent dit dat de herenmiddag donderdag om 10.30 uur begint. Dan gaat alles zoals normaal alleen wat vroeger. De starttijd wordt dus 10.30 uur. Gevolgen:

  1. Heren die zich al opgegeven hebben moeten even kijken of ze dit redden. Zo niet meld je af!!
  2. Als u vroeg/laat opgegeven heeft moet u zich afmelden en op nieuw aanmelden om uw nieuwe voorkeur door te geven
  3. U dient in huize “avondrood” te melden dat u niet aanwezig bent bij het middagmaal.

Tenslotte bestaat het bedankje van Carolien behalve een lieve glimlach uit een uiterst genereus aanbod. Volgende week zijn er bitterballen voor elke flight die binnenkomt.

Even improviseren dus maar wie zijn wij om dat niet te kunnen.

Cees Siekerman