Heren 1Afgelopen zondag mocht Heren 1 aantreden tegen de kampioen in onze klasse Spaarnwoude Heren 1. Jonge en uiterst flexibele binken van rond de 20 die allemaal 360 graden om hun as konden draaien met als hoogste handicapper 7,6….. Onze laagste heeft handicap 10,4 dus het zou een schier onmogelijk klus worden hier wat partijtjes van te winnen. Onze grootste nachtmerrie kwam dan ook uit, met maar liefst 18-0 werden we overklast door deze TGV uit Velsen-Zuid!

Maar toch, we hebben absoluut naar onze kunnen tegenstand geboden. Erik redde het zelfs tot hole 18, maar moest uiteindelijk met 2-0 zijn meerdere erkennen in zijn tegenstander met een swingsnelheid van om en nabij de 300 km per uur.

Karel hield het vol tot en met hole 17, maar verloor uiteindelijk met 2-1, maar ook Menno, Remco, Dirk en Ate hebben zich absoluut kranig verweerd.

Al met al hebben we een mooie competitie gehad waarin we veel hebben geleerd. Dit zal ons zeker helpen om volgend jaar nog beter voor de dag te komen dan dit seizoen. Met één overwinning op GVN is de buit karig, maar geeft het vertoonde spel absoluut voldoening,

Verder hebben we ons als een echt team gepresenteerd. De trainingen van Timo, de diverse oefenwedstrijden, de privé contacten bij de geboorte van de zoon van Menno, de 50ste verjaardag van Karel en zeker ook het etentje bij Cirkus met onze lieftallige partners hebben een hecht collectief van ons gemaakt.

De KlokAls klap op de vuurpijl hebben we afgelopen zaterdag voorgespeeld op de Inland Links Golfbaan De Turfvaer in Rijsbergen en hebben we overnacht in Hotel De Klok midden in het centrum van Breda, waarbij we uiteraard ’s avonds en ’s nachts menig gezellige kroeg met ons uiterst prettige gezelschap hebben verblijd.
.

Kortom, een mooi competitiejaar, op naar 2014!

Namens Heren 1,

Karel Visser

Hole-16-no-flags1-e1338277805499-1020x382